Для кулінарів, які обожнює готувати, проте втомлюється від невпорядкованість серед своїй кухні!

Antworten
Caroljet

Для кулінарів, які обожнює готувати, проте втомлюється від невпорядкованість серед своїй кухні!

Beitrag von Caroljet »

Мені хочеться розказати кулінарною драмою, що виникла зі мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса попросила, аби я зробила щось неймовірно красиве до великої події. Я, авжеж, розпочала переглядати ідею на просторах кулінарних блогах і.... Витратила цілих нервущих півтора години, блукаючи з блогу на другий сайт! Деякі варіанти були занадто для професіоналів, інші - з дорогими продуктами, ще кілька - серед тоннами відволікаючих елементів. Але як грім серед ясного неба я пригадала щодо цей дивовижний ресурс та всього лише за п’ять хвилин знайшла - ідеальний варіант! Ця знахідка виявився до безтями зрозумілим, що навіть навіть юна ще дуже молода донька спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наш тандем спекли дивовижний солодкий шедевр, що був визнаний ідеальним відкриттям святкового столу. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені сусідки не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ти знайшла такий собі чудовий спосіб?"
Блог
Antworten